Ηλιακή κατάσταση αγοράς ταινιών της EVA στην Κίνα

December 30, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ηλιακή κατάσταση αγοράς ταινιών της EVA στην Κίνα

Η EVA είναι αιθυλένιο-βινυλίου co-polymer οξικού άλατος. Έναντι των προϊόντων πολυαιθυλενίου, η EVA περιέχει το μονομερές VA στη μοριακή αλυσίδα, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας την κρυστάλλωσή της, που βελτιώνει την ευελιξία, αντίσταση αντίκτυπου, συμβατότητα υλικών πληρώσεως και που συγκολλά την απόδοση με θερμότητα.

 

Τα προϊόντα της EVA έχουν τα χαρακτηριστικά της μόνωσης θερμότητας, της συντήρησης θερμότητας, της αντίστασης κλονισμού, της απορρόφησης μη-νερού, κ.λπ., και χρησιμοποιούνται ευρέως στη φωτοβολταϊκή ταινία, το άφρισμα, την επένδυση, τη συσκευάζοντας ταινία, την καυτή κόλλα λειωμένων μετάλλων, τα καλώδια και τα παιχνίδια.

 

Η περίπου κατανάλωση ρητίνης της EVA στην Κίνα είναι το 2020 1,864 εκατομμύρια τόνοι, των οποίων η κατανάλωση φωτοβολταϊκών υλικών είναι περίπου 630.000 τόνοι, αποτελώντας 34%, και έχει ξεπεράσει τα υλικά αφρού για να γίνει η μεγαλύτερη ζήτηση κατανάλωσης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ηλιακή κατάσταση αγοράς ταινιών της EVA στην Κίνα  0

 

Η τρέχουσα υψηλή ανάπτυξη της φωτοβολταϊκής βιομηχανίας είναι ιδιαίτερα σίγουρη. Εντούτοις, λόγω των πολλαπλάσιων παραγόντων όπως η τεχνολογική διαδικασία, ράμπα-επάνω στον κύκλο και τις οικονομικές εκτιμήσεις, είναι δύσκολο να βελτιωθεί ο κακός συνδυασμός της προσφοράς και της ζήτησης των φωτοβολταϊκών υλικών της EVA στη φωτοβολταϊκή αλυσίδα βιομηχανίας, και η αναμενόμενη υψηλή ευημερία αυτής της βιομηχανίας θα συνεχιστεί.