Οδηγία συντήρησης γραμμών εξώθησης το χειμώνα (GWELL)

February 25, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγία συντήρησης γραμμών εξώθησης το χειμώνα (GWELL)

Οδηγίες συντήρησης χειμερινού εξοπλισμού(GWELL)

Η θερμοκρασία έχει μειωθεί γρήγορα από την αρχή του χειμώνα. Γκαλά τα μηχανήματα υπενθυμίζουν θερμά όλοι φίλοι:

Προκειμένου να αποτραπεί η κανονική παραγωγή της επιχείρησής σας από την επιρροή από την ξαφνική πτώση στη θερμοκρασία, παρακαλώ ελέγξτε τον εξοπλισμό στο εργαστήριό σας εγκαίρως, και διατηρήστε τον εξοπλισμό το συντομότερο δυνατό μετά από το κλείσιμο και τη διακοπή ρεύματος να αποφευχθεί το παρατεταμένο κλείσιμο. Η σκόνη μέσα στα ηλεκτρικά συστατικά είναι υγρή και μπορέστε προκαλέστε ένα βραχυκύκλωμα, και τη χαμηλή θερμοκρασία μπορέστε επίσης προκαλέστε την υδραντλία και την κενή αντλία στο πάγωμα, το οποίο έχει επιπτώσεις στην κανονική παραγωγή του χρόνου.

Τα συγκεκριμένα μέτρα είναι τα ακόλουθα:

1. Παρακαλώ ελέγξτε τα ηλεκτρικά συστατικά κάθε συσκευής για τη γήρανση, looseness, τη φτωχή επαφή, κ.λπ. Πρίν αρχίζει η επόμενη φορά, παρακαλώ χρησιμοποιεί ένα πολύμετρο για να μετρήσει εάν η τριφασική τάση είναι κανονική. Εάν η τάση είναι κανονική, δεν υπάρχει καμία διαρροή, και δεν υπάρχει κανένα βραχυκύκλωμα, έπειτα μπορείτε να ανοίξετε power επάνω και έναρξη η παραγωγή. Ιφ προγραμματίζετε στάση η μηχανή για πολύ καιρό, παρακαλώ θυμηθείτε καταγράψτε τις παραμέτρους στη οθόνη υπολογιστή για να αποτρέψετε την απώλεια παραμέτρων.

2. Παρακαλώ ελέγξτε εάν τα κινούμενα μέρη κάθε εξοπλισμού είναι επαρκώς λαδωμένα, ειδικά η συχνά τρέχοντας βίδα, κύλινδρος, ρουλεμάν, θέση οδηγών και άλλα μέρη, για να αποτρέψουν τα κινούμενα μέρη από να κολληθούν λόγω της πάρα πολύ χαμηλής θερμοκρασίας, έχοντας επιπτώσεις κατά συνέπεια στην κανονική παραγωγή. Συγχρόνως, το πετρέλαιο κιβωτίων εργαλείων του εξοπλισμού πρέπει να αλλάξουν κάθε 4.000 έως 5.000 ώρες της λειτουργίας, και τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

3. Εάν η θερμοκρασία είναι χαμηλή και η πίεση της αντλίας πετρελαίου είναι υψηλή, μπορείτε να προθερμάνετε το πετρέλαιο κιβωτίων ταχυτήτων πρώτα, και να αρχίσετε έπειτα την αντλία πετρελαίου μετά από τις ανόδους θερμοκρασίας. Το στοιχείο φίλτρων πετρελαίου του υδραυλικού συστήματος πρέπει να αντικατασταθεί κάθε έξι μήνες, και η πίεση της δεξαμενής ενεργειακής αποθήκευσης πρέπει να ελεγχθεί τακτικά (7MPa)

4. Παρακαλώ ελέγξτε την ένταση των διάφορων ζωνών, των αλυσίδων και άλλων μερών μετάδοσης. Η χαμηλή θερμοκρασία μπορεί να προκαλέσει το αρχικό tensioν η ισορροπία που καταστρέφονται, και η ζώνη και η αλυσίδα μπορούν να βλαφθούν. Το λαστιχένιο μαξιλάρι στη σύζευξη πρέπει να είναι γhecked concentricity και ένδυση επίπεδο.

5. Όταν η εσωτερική θερμοκρασία είναι κάτω από μηδέν, μετά από το κλείσιμο, είναι απαραίτητη κενή το νερό στην υδραντλία, την αντλία δαχτυλιδιών νερού, το συμπυκνωτή και άλλο νερό που περνούν τον εξοπλισμό για να αποτρέψει τη λεπίδα αντλιών από την οξύδωση και το πάγωμα (ράγισμα) του εξοπλισμού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγία συντήρησης γραμμών εξώθησης το χειμώνα (GWELL)  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγία συντήρησης γραμμών εξώθησης το χειμώνα (GWELL)  1