Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA

Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GWELL
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: GWS120/GWS160/GWS180

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΣΥΝΟΛΟ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΕΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΙΝΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΞΥΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΈΡΗ ΚΛΕΙΔΊ
Χρόνος παράδοσης: 90 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της E Τύπος μηχανών: χυτή μηχανή ταινιών ταινιών machine/PV ηλιακή
Παραγωγή της μηχανής: 300-700kg/h Κατάλληλο υλικό: EVA/POE
Πλάτος: 1100mm 1200mm 1300mm 2200mm 2400mm 2600mm Ανιχνευτής πάχους: εξαρτάται από τη ζήτηση του πελάτη
Σχέδιο βιδών: Ενιαίο σχέδιο βιδών Δομή ταινιών: single-layer ταινία/ταινία τρεις-στρώματος
Χώρα προέλευσης: Επαρχία Jiangsu, Κίνα Μερίδιο αγοράς: άνω των 80% αυτής της μηχανής στην κινεζική αγορά
Εξουσιοδότηση: Ένα έτος Υπηρεσία μεταπωλήσεων: η εγκατάσταση και η μηχανή διορθώνουν
Υψηλό φως:

Ηλιακή Encpasulation της EVA μηχανή ταινιών σημείου εισόδου

,

Γραμμή εξώθησης φύλλων της EVA

,

μηχανή παραγωγής ταινιών της Eva

Περιγραφή προϊόντων

Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA

 

1. Εισαγωγή της γραμμής παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA

(1) η γραμμή παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA της Co. μηχανημάτων Gwell, ΕΠΕ υιοθετεί τη διαδικασία ρίψης για να παραγάγει τη γραμμή παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA. Η κύρια πρώτη ύλη είναι εισαγόμενο βινυλίου copolymer EVA οξικού άλατος, που προστίθεται με τις εισαγόμενες πλαστικές πρόσθετες ουσίες και έπειτα θερμαμένος, χυτός και που εξωθείται. Η συγκολλητική ταινία είναι μη-κολλώδης στη θερμοκρασία δωματίου, και είναι κατάλληλο για την τέμνουσα λειτουργία. Μετά από την καυτή συμπίεση, η θερμική θεραπεύοντας διασύνδεσης και συνδέοντας αντίδραση αυξήσεων θα εμφανιστεί, με συνέπεια τη μόνιμη σύνδεση και τη σφράγιση. Είναι μια νέα thermosetting συγκολλητική ταινία καυτός-λειωμένων μετάλλων.

Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA 0

 

(2) η ειδική γραμμή παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA για τις ηλιακές ενότητες (φωτοβολταϊκές ενότητες) και τα σχετικά ηλιακά προϊόντα χρησιμοποιείται για να τοποθετήσει τα ηλιακά πλαίσια σε κάψα, η οποία είναι μη-κολλώδης στη θερμοκρασία δωματίου και εύκολο να λειτουργηθεί. Μετά από την καυτή συμπίεση, η θερμική διασύνδεση θα εμφανιστεί λόγω της χημικής και συνδέοντας αντίδρασης αυξήσεων να παραχθεί μια μόνιμη συγκολλητική σφραγίδα. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων: υψηλή ελαφριά μετάδοση/πλήρης δύναμη προσκόλλησης/υψηλοί φωτισμός και θερμότητα - σταθερότητα/ανώτερη ογκομετρική γραμμή παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων ομάδας rate.EVA ηλεκτρικής ενέργειας

Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA 1

 

(3) έναντι της ταινίας της EVA, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ταινίας σημείου εισόδου είναι ειδική αντίσταση χαμηλού υδρατμών ποσοστού μετάδοσης και μεγάλης ποσότητας, που εξασφαλίζει την ασφάλεια και τη μακροπρόθεσμη αντίσταση γήρανσης της ενότητας στο υψηλής θερμοκρασίας και υψηλό περιβάλλον υγρασίας, και εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη χρήση των συστατικών. Συγκεκριμένα, η ανώτερη απόδοση της ταινίας της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA είναι ότι η ταινία σημείου εισόδου είναι copolymer του αιθυλενίου και octene, είναι μια διαποτισμένη λιπαρή δομή αλυσίδων, και έχει λιγότερα τριτογενή άτομα άνθρακα στη μοριακή αλυσίδα, που παρουσιάζει την καλή καιρική αντίσταση, τη UV αντίσταση γήρανσης, την άριστη αντίσταση θερμότητας και αντίσταση χαμηλής θερμοκρασίας, έτσι η ταινία σημείου εισόδου έχει την καλύτερη αντίσταση γήρανσης από την ταινία της EVA. Μέσω των μεθόδων τροποποίησης όπως το φωτογραφία-μπόλιασμα του πολικού μονομερούς, της επεξεργασίας επιφάνειας πλάσματος ή της αντιδραστικής τροποποίησης μπολιάσματος στο σημείο εισόδου, μπορεί να βελτιώσει την προσκόλληση της ταινίας και του γυαλιού σημείου εισόδου, backplate και άλλων υλικών, και έχει την άριστη ενδιάμεση απόδοση προσκόλλησης.

Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA 2

 

(4) είναι κατάλληλο για τις υψηλής απόδοσης double-sided μπαταρίες, οι οποίες μπορούν αποτελεσματικά να ενισχύσουν την αποδοτικότητα μετατροπής της μπαταρίας. Έναντι ενιαίος-πλαισιωμένων των συνηθισμένο ενοτήτων ηλεκτρικής παραγωγής, αυξάνει το ποσοστό ηλεκτρικής παραγωγής και μειώνει το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας. Συγχρόνως, οι ενότητες μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα και να έχουν περισσότερες μεθόδους χρησιμοποίησης. Η ταινία σημείου εισόδου έχει ένα χαμηλότερο ποσοστό μετάδοσης υδρατμών και μια μεγαλύτερη συνοχή. Είναι καταλληλότερο για τις ενότητες διπλός-γυαλιού, έτσι ώστε οι παραχθείσες ενότητες διπλός-γυαλιού δεν απαιτούν τη σφράγιση ακρών και έχουν μια μακρύτερη ζωή υπηρεσιών.

(5) εντούτοις, η παραγωγή της ταινίας σημείου εισόδου είναι μικρότερη από αυτή της ταινίας της EVA, και οι πρώτες ύλες της είναι ακριβές. Αλλά είναι η μελλοντική κατεύθυνση της ανάπτυξης.

Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA 3

 

2. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της γραμμής παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA

1) Η υψηλή διαφάνεια και η υψηλή προσκόλληση μπορούν να εφαρμοστούν στις διάφορες διεπαφές και να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση των γκοφρετών γυαλιού και πυριτίου.

2) Η καλή διάρκεια μπορεί να αντισταθεί σε υψηλής θερμοκρασίας, υγρασία, υπεριώδεις ακτίνες και ούτω καθεξής.

3) Εύκολος να αποθηκεύσει. Αποθηκευμένη στη θερμοκρασία δωματίου, η προσκόλληση της EVA δεν επηρεάζεται από την υγρασία και την ταινία νερό-απορροφητικών.

Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA 4

 

3. Χαρακτηριστικά polyolefin σημείου εισόδου

1. Το σημείο εισόδου έχει τα γενικά χαρακτηριστικά των θερμοπλαστικών ελαστομερών. Η μαλακή κατσαρώνοντας δομή αλυσίδων octene και η κρυστάλλινη βινυλίου αλυσίδα χρησιμοποιούνται ως φυσικά σημεία διασύνδεσης, που κάνουν το και την άριστη ανθεκτικότητα και καλή δυνατότητα επεξεργασίας

2. Η τιμή είναι χαμηλή και η σχετική πυκνότητα είναι μικρή, έτσι ο όγκος και η τιμή είναι χαμηλοί

3. Άριστη αντίσταση θερμότητας και κρύα αντίσταση, και μια ευρεία χρησιμοποιώντας σειρά θερμοκρασίας

4. Ξεπεράστε την αντίσταση, καλή αντίσταση γήρανσης, επειδή δεν υπάρχει κανένας ακόρεστος διπλός δεσμός στη μοριακή δομή των πλαστικών σημείου εισόδου, αυτό έχει την άριστη αντίσταση γήρανσης

5. Η αντίσταση πετρελαίου, η μόνιμες παραμόρφωση συμπίεσης και η αντίσταση γδαρσίματος δεν είναι καλές

6. Τα πλαστικά σημείου εισόδου έχουν τη στενή μοριακή διανομή ποσού, την καλή ρευστότητα, και την καλή συμβατότητα με polyolefins

7. Η καλή ρευστότητα μπορεί να βελτιώσει τη διασκορπίζοντας επίδραση του υλικού πληρώσεως και να αυξήσει συγχρόνως την ισχύ γραμμών συγκόλλησης του προϊόντος.

 

Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA 5

 

4. Σύγκριση και εισαγωγή της γραμμής παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA

Επειδή η ταινία της EVA έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της χαμηλής δύναμης, του ποσοστού μετάδοσης ατμού απόγειου και του ποσοστού απορρόφησης νερού, και της φτωχής καιρικής αντίστασής της, πρέπει να άκρη-σφραγιστεί όταν χρησιμοποιείται στις διπλές ενότητες γυαλιού. Εντούτοις, ο υδρατμός θα περάσει ακόμα μέσω κατά τη διάρκεια της κανονικής χρήσης, με συνέπεια τη διάσπαση σε άτομα ταινιών που έχει επιπτώσεις στην ελαφριά μετάδοση και μειώνει την ηλεκτρική παραγωγή της ενότητας.

Και το σημείο εισόδου έχει έναν νέο τύπο polyolefin του θερμοπλαστικού ελαστομερούς με τη στενή σχετική μοριακή μαζική διανομή και τη στενή comonomer ελέγξιμης δομή διανομής και.

 

Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA 6

 

Υπάρχουν αυτήν την περίοδο δύο τύποι ταινιών σημείου εισόδου στην αγορά. Κάποιο είναι ένα μη-διασυνδεμένο polyolefin υλικό συσκευασίας που δεν περιέχει έναν διασυνδέοντας πράκτορα και χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό λειτουργικών πολυμερών σωμάτων για να κάνει την αντίσταση θερμότητας του υλικού και την προσκόλληση να καλύψουν τις απαιτήσεις της χρήσης. Άλλο είναι διασυνδεμένο polyolefin που τοποθετεί το υλικό που περιέχει σε κάψα το υπεροξείδιο διασυνδέοντας τον πράκτορα ή silane διασυνδέοντας τον πράκτορα και τη συγκολλητική ουσία. Αυτό το είδος ταινίας είναι παρόμοιο με την ταινία της EVA από την άποψη της τεχνολογίας και της διαδικασίας παραγωγής.

Έναντι της ταινίας της EVA, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ταινίας σημείου εισόδου είναι ειδική αντίσταση χαμηλού υδρατμών ποσοστού μετάδοσης και μεγάλης ποσότητας, η οποία εξασφαλίζει την ασφάλεια και τη μακροπρόθεσμη αντίσταση γήρανσης της ενότητας στο υψηλής θερμοκρασίας και υψηλό περιβάλλον υγρασίας, έτσι ώστε η ενότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό. Κατά γενική ομολογία, η απόδοση της ταινίας σημείου εισόδου είναι ανώτερη από την ταινία της EVA.

 

5. Χαρακτηριστικά απόδοσης της γραμμής παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA

(1) ο εξωθητής απορριμμάτων υιοθετεί την ειδική ενιαία εξώθηση βιδών της EVA και την ειδική ενιαία εξώθηση βιδών σημείου εισόδου. Το βιδών βαρελιών σταθερό σύστημα υδρόψυξης θερμοκρασίας κυκλοφορώντας λύνει τις τεχνικές δυσκολίες της γραμμής παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA

(2) το σώμα κυλίνδρων υιοθετεί τη double-sided αποτύπωση σε ανάγλυφο, και λύνει τις τεχνικές δυσκολίες της ταινίας που κολλά στον κύλινδρο.

(3) το δροσίζοντας μέρος υιοθετεί τους δροσίζοντας κυλίνδρους και τα πίεση-ανακουφίζοντας δροσίζοντας κρεβάτια για να κάνει την ταινία να τρέξει ομαλά και πλήρως διαμορφωμένος για να εξασφαλίσει ότι το ποσοστό διακένωσης είναι λιγότερο από 3%.

(4) ολόκληρη η γραμμή υιοθετεί τον αυτόματο έλεγχο PLC για να πραγματοποιήσει τη λειτουργία της ανθρώπου-μηχανής διεπαφής.

(5) η γραμμή παραγωγής είναι εξοπλισμένη με έναν σε απευθείας σύνδεση ποιοτικούς έλεγχο και ένα σύστημα ελέγχου για να εξασφαλίσει το ποσοστό προσόντων προϊόντων.

(6) το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κουρδιστήρι μικροϋπολογιστής-έντασης σχεδίου, η ταχύτητα γραμμών ολόκληρης της γραμμής παραγωγής μηχανών μπορεί να φθάσει σε 18m/min

 

6. Εισαγωγή co-extrusion τρεις-στρώματος EPE της ηλιακής ταινίας

EPE=EVA+POE+EVA, αυτό είναι μια ομο-εξωθημένη τρεις-στρώμα ηλιακή ταινία. Έναντι της single-layer EVA ή της ταινίας σημείου εισόδου, έχει τα πλεονεκτήματα αυτών των δύο προϊόντων και κερδίζει περισσότερες δαπάνες.

 

Προδιαγραφή της γραμμής παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA:

 

 

Τύπος εξωθητών GWS160 GWS160 GWS180 GWS180
πρώτη ύλη EVA, ΣΗΜΕΊΟ ΕΙΣΌΔΟΥ EVA, ΣΗΜΕΊΟ ΕΙΣΌΔΟΥ EVA, ΣΗΜΕΊΟ ΕΙΣΌΔΟΥ EVA, ΣΗΜΕΊΟ ΕΙΣΌΔΟΥ
Πλάτος προϊόντων 2200mm, 2400mm, 2600mm
Πάχος προϊόντων 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm
Μέγιστη γραμμική ταχύτητα 10m/min, 12m/min, 15m/mn

 

 

Τύπος εξωθητών Co-extrusion GWS160+GWS160 Co-extrusion GWS180+GWS160 Co-extrusion GWS180+GWS180
πρώτη ύλη EVA, ΣΗΜΕΊΟ ΕΙΣΌΔΟΥ EVA, ΣΗΜΕΊΟ ΕΙΣΌΔΟΥ EVA, ΣΗΜΕΊΟ ΕΙΣΌΔΟΥ
στρώματα Α, A/B/A
Πλάτος προϊόντων 2400mm, 2600mm
Πάχος προϊόντων 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm 0.2mm 1mm
Μέγιστη γραμμική ταχύτητα 15m/min, 16m/mn, 18m/min

 

 

Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA 7


                   

 

 

 


Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA 8 

Τα μηχανήματα Gwell είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, δεσμευμένη στην παροχή των πελατών το πλαστικό φύλλο, του πίνακα, της ταινίας και άλλων γραμμών εξώθησης. Το Gwell μπορεί να παρέχει τα με το κλειδί στο χέρι προγράμματα, όπως το πρόγραμμα εγγράφου πετρών, ηλιακό πρόγραμμα ταινιών της EVA, PP που χτίζουν τον εξοπλισμό εγκιβωτισμού, το κ.λπ. Gwell έχει μια ισχυρή τεχνική δύναμη εξοπλισμού και μια βασική ικανότητα, δεσμευμένες στη ανάπτυξη προϊόντος υψηλών σημείων, ανάπτυξη διεθνών αγορών. «Συνειδητοποιήστε η αξία ότι πελατών» είναι η μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή φιλοσοφία της επιχείρησης. Οι βάσεις κατασκευής της επιχείρησης βρίσκονται σε Taicang, Suzhou, το οποίο είναι στενό στο όμορφο τοπίο της Σαγκάη, Yancheng Dafeng, το hometown του κόκκινος-στεμμένου γερανού, και Nantong, το hometown της εκπαίδευσης και τη μακροζωία στην Κίνα. Καλύπτει μια συνολική έκταση για 150.000 τετραγωνικά μέτρα. Έχει μια ετήσια ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 200 γραμμών εξώθησης διάφορων τύπων φύλλων και πινάκων.

Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA 9

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ηλιακή μηχανή παραγωγής ταινιών της EVA γραμμών παραγωγής ταινιών ενθυλάκωσης ηλιακών κυττάρων της EVA θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.