Να στείλετε μήνυμα

Κοίλη μηχανή γραμμών φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP

1 σύνολο
MOQ
Negotiable
τιμή
Κοίλη μηχανή γραμμών φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Κοίλη μηχανή πινάκων κατασκευής τμημάτων PP
Τύπος μηχανών: Πλαστική κοίλη γραμμή εξώθησης πινάκων τμημάτων
Εμπορικό σήμα: GWELL
Κατάλληλο υλικό: PP+calcium ανθρακικό άλας
Πλάτος: 915mm 1220mm
Πάχος: 1518mm
Σχέδιο βιδών: Ενιαία βίδα/παράλληλη δίδυμη βίδα
Χώρα προέλευσης: Κίνα
Εξουσιοδότηση: Ένα έτος
Υπηρεσία μεταπωλήσεων: η εγκατάσταση και η μηχανή διορθώνουν
Υψηλό φως:

Κοίλες γραμμές φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP

,

Μηχανή εξώθησης ταινιών PP

,

διαδικασία εξώθησης πολυμερών φύλλων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GWELL
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: GWS120+GWS75 GWP75 GWP85 GWP95
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΕΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΙΝΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΞΥΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΈΡΗ ΚΛΕΙΔΊ
Χρόνος παράδοσης: 90-100 ημέρες εξάλλου οι απαιτήσεις επιβεβαιώνονται
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 200 sets/yr
Περιγραφή προϊόντων

Μακράς διαρκείας και υψηλή παραγωγή μηχανών παραγωγής πινάκων κτηρίου πινάκων PP οικοδόμησης τμημάτων PP κοίλη

 

1. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κοίλου πίνακα κατασκευής τμημάτων PP

(1) καλή αντίσταση ύδατος. Ακόμα κι αν βυθίζεται εντελώς στο νερό για αρκετές ημέρες, δεν θα παραμορφωθεί από την υγρασία. Όξινη και αλκαλική αντίσταση, αντίσταση διάβρωσης, καμία αποσύνθεση, καμία σκουριά, ιδιαίτερα κατάλληλη για τα προγράμματα υπογείων, τις αποβάθρες γεφυρών εθνικών οδών και σιδηροδρόμων και άλλα υγρά περιβάλλοντα.
(2) το τσιμέντο δεν είναι εύκολο να κολληθεί σε το. Αφότου κατασκευάζεται ο εγκιβωτισμός, είναι εύκολο στο demould. Δεν θα παραμορφωθεί λόγω της προσκόλλησης τσιμέντου

(3) η επιφάνεια του πλαστικού προτύπου είναι ομαλή, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να βουρτσιστεί ο πράκτορας απελευθέρωσης, ο οποίος μειώνει το κόστος του καθαρισμού και της συντήρησης. Η επιφάνεια του κτηρίου οικοδόμησης είναι ομαλή και επίπεδη, και καμία δευτεροβάθμια τροποποίηση δεν απαιτείται.

(4) ελαφριά, υψηλή αποδοτικότητα, εύκολη να ανοίξει και να αποσυναρμολογήσει τη φόρμα, τη χαμηλή ένταση εργασίας της διαχειριζόμενης λειτουργίας, και την υψηλή αποδοτικότητα κατασκευής.

Κοίλη μηχανή γραμμών φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP 0

 

(5) υψηλή δύναμη υποστήριξης, μη εύκολη να παραμορφώσουν, αντίσταση αντίκτυπου και αντοχή.

(6) χαμηλότερο κόστος. Η ζωή υπηρεσιών είναι μακριά, και ο αριθμός κύκλων χρησιμοποιούμενων μπορεί να φθάσει περισσότερες από 100 φορές. Επιπλέον, οι χρησιμοποιημένοι πίνακες αποβλήτων και τα εναπομείναντας υλικά μπορούν να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν, κερδίζοντας δαπάνες και μειώνοντας τη ρύπανση. Το περιεκτικό κόστος χρήσης μπορεί να κερδηθεί από περισσότερο από 30% έναντι του παραδοσιακού ξύλινου εγκιβωτισμού.

(7) μακρά ζωή και πολλές φορές της επαναλαμβανόμενης χρήσης. Το τελικά χαλασμένο πλαστικό πρότυπο μπορεί ακόμα να συντριφθεί πάλι και να επανεπεξεργαστεί σε ένα νέο πρότυπο, που σώζει τους πόρους και που καλύπτει τις απαιτήσεις της «πράσινης βιομηχανίας».

(8) η καλή θερμική μόνωση είναι ευεργετική να κοντύνει την περίοδο κατασκευής.

Κοίλη μηχανή γραμμών φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP 1

 

(9) η μέθοδος με το ξύλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις διάφορες επεξεργασίες, και η ένωση μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί, τόσο η δευτεροβάθμια επεξεργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί ελαστικά στο εργοτάξιο οικοδομής.

(10) το πλαστικό πρότυπο έχει την καλή κατασκευασιμότητα, μπορεί να προγραμματιστεί, πριονισμένος, καρφωμένος, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με το ξύλινο πρότυπο
(11) η διαδικασία σώζεται και η αποδοτικότητα κατασκευής βελτιώνεται. Οι δύο επιφάνειες (ομαλή επιφάνεια ή επιφάνεια σχεδίων) του κοίλου προτύπου οικοδόμησης σπασμού plas PP έχουν τα διαφορετικά χρησιμοποιώντας αποτελέσματα. Παραδείγματος χάριν, η επιφάνεια του χωμένου σώματος είναι ομαλή και καθαρή αφότου αφαιρείται ο εγκιβωτισμός από τη συγκεκριμένη έκχυση, η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις και διακοσμητικός χωρίς δευτεροβάθμια επικονίαση. Εκτός από τα υλικά και το χρόνο, μειώστε τον καθαρισμό και τα κόστη συντήρησης, και εξασφαλίστε την ποιότητα του σκυροδέματος μετά από να διαμορφώσει το σταύλο και σώστε την περίοδο κατασκευής. Εάν η διαμορφωμένη επιφάνεια χρησιμοποιείται, είναι ευεργετικό να συνδυάσει με το στρώμα ασβεστοκονιάματος. Ιδίως, η χρήση της διαμορφωμένης επιφάνειας στις αποβάθρες γεφυρών όχι μόνο καλύπτει τις απαιτήσεις της λήξης και του διακοσμητικού σαφούς νερού, αλλά και επειδή η διαμορφωμένη επιφάνεια έχει μια ειδική ελαφριά διάχυτη λειτουργία αντανάκλασης, αποφεύγει την ισχυρή ελαφριά αντανάκλαση από την επιρροή της γραμμής του οδηγού θέας και διαδραματίζει έναν ρόλο προστασίας ασφάλειας.

Κοίλη μηχανή γραμμών φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP 2

 

2. Εισάγετε των PP την κοίλη γραμμή παραγωγής πινάκων κατασκευής τμημάτων

Gwell Machinery Company είναι δεσμευμένος στην κατασκευή της κοίλης γραμμής εξώθησης προτύπων οικοδόμησης PP. Το Gwell απορρόφησε την εσωτερική προηγμένη τεχνολογία εξώθησης και την ανεξάρτητη καινοτομία, και ανέπτυξε επιτυχώς την κοίλη γραμμή εξώθησης προτύπων οικοδόμησης PP. Η γραμμή παραγωγής αποτελείται από δύο μονής βίδας εξωθητές (ή έναν μονής βίδας εξωθητή και ένας παράλληλος εξωθητής δίδυμος-βιδών) και τον υδραυλικό μετατροπέα οθόνης, τη φόρμα, τη μηχανή βαθμολόγησης, το αρχικό τρακτέρ, τον ανοπτώντας φούρνο, το δροσίζοντας κιβώτιο, τη σύνθεση του δευτεροβάθμιου τρακτέρ, τη θεμελιώδεις μηχανή και το μεταφορέα. Παρέχουμε ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού παραγωγής για εσωτερικό και τις ξένες εταιρείες. Τη δομή του προτύπου αλλάζουν από την αρχική ο-διαμορφωμένη κοίλη δομή μ-διαμορφωμένη, V-shaped, ν-διαμορφωμένη, καλά-διαμορφωμένη, και σταθερός τελικά καλά-διαμορφωμένη. Έχει γίνει αποδεκτό από την αγορά από την άποψη της υλικής κατανάλωσης και της δομικής απόδοσης. Τα προϊόντα του έχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως η ομαλή επιφάνεια, μικρό διαστατικό λάθος, nailability, πλάνισμα, αντίσταση διάβρωσης, φλόγα - καθυστερών και ούτω καθεξής. Έναντι του παραδοσιακού εγκιβωτισμού, ο εγκιβωτισμός οικοδόμησης έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά

Κοίλη μηχανή γραμμών φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP 3

 

Τύπος εξωθητή GWP120 ενιαίος εξωθητής βιδών GWS120+GWS65 ενιαίος εξωθητής βιδών GWP85 δίδυμος βιδών εξωθητής βιδών εξωθητών +GWS65 ενιαίος
Δομή του προϊόντος Ενιαίο στρώμα Τρία στρώματα Τρία στρώματα
Πλάτος του προϊόντος 915mm - 1220mm 915mm - 1220mm 1220mm - 1830mm
Πάχος του προϊόντος 12mm - 21mm 12mm - 21mm 12mm - 21mm
Παραγωγή 300KG/H - 400KG/H 350KG/H - 450KG/H 500KG/H - 600KG/H

 

Προδιαγραφή πινάκων
Πάχος Προδιαγραφή Μέσο βάρος
12mm 915mm*1830mm 21kg
15mm 915mm*1830mm 26kg
12mm 1220mm*2440mm 37kg
15mm 1220mm*2440mm 45kg
 

Κοίλη μηχανή γραμμών φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP 4


 

Κοίλη μηχανή γραμμών φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP 5

 

Διαφορές μεταξύ του πίνακα
Ιδιοκτησία Πλαστικό πρότυπο Πρότυπο μπαμπού Ξύλινο πρότυπο
Κύκλος εργασιών 40-100 φορές 6-8 φορές 3-6 φορές
Λειαντική αντίσταση Ναι Αριθ. Αριθ.
Αντίσταση διάβρωσης Μεγάλος κακός κακός
Ανθεκτικότητα Μπορέστε να καμφθείτε στον εγκιβωτισμό αψίδων Αριθ. Αριθ.
Δύναμη αντίκτυπου Μεγάλος κακός κακός
Δοκιμή πτώσης Κανένα που σπάζουν Εύκολος να σπάσει Εύκολος να σπάσει
Αφότου απορροφήθηκε το νερό Καμία παραμόρφωση Εύκολος στην παραμόρφωση Εύκολος στην παραμόρφωση
Διάθεση αποβλήτων Μπορέστε να ανακυκλωθείτε Αριθ. Αριθ.
Προστασία του περιβάλλοντος Καμία ρύπανση ρύπανση ρύπανση

 

 

 

Κοίλη μηχανή γραμμών φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP 6

 

 

Κοίλη μηχανή γραμμών φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP 7

Κοίλη μηχανή γραμμών φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP 8

Τα μηχανήματα Gwell είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, δεσμευμένη στην παροχή των πελατών το πλαστικό φύλλο, του πίνακα, της ταινίας και άλλων γραμμών εξώθησης. Το Gwell μπορεί να παρέχει τα με το κλειδί στο χέρι προγράμματα, όπως το πρόγραμμα εγγράφου πετρών, ηλιακό πρόγραμμα ταινιών της EVA, PP που χτίζουν τον εξοπλισμό εγκιβωτισμού, το κ.λπ. Gwell έχει μια ισχυρή τεχνική δύναμη εξοπλισμού και μια βασική ικανότητα, δεσμευμένες στη ανάπτυξη προϊόντος υψηλών σημείων, ανάπτυξη διεθνών αγορών. «Συνειδητοποιήστε η αξία ότι πελατών» είναι η μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή φιλοσοφία της επιχείρησης. Οι βάσεις κατασκευής της επιχείρησης βρίσκονται σε Taicang, Suzhou, το οποίο είναι στενό στο όμορφο τοπίο της Σαγκάη, Yancheng Dafeng, το hometown του κόκκινος-στεμμένου γερανού, και Nantong, το hometown της εκπαίδευσης και τη μακροζωία στην Κίνα. Καλύπτει μια συνολική έκταση για 150.000 τετραγωνικά μέτρα. Έχει μια ετήσια ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 200 γραμμών εξώθησης διάφορων τύπων φύλλων και πινάκων.

 

Κοίλη μηχανή γραμμών φύλλων εξώθησης σχεδιαγράμματος PP 9

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Max
Τηλ.: : +86-15906227399
Φαξ : 86-512-53660799
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)