Να στείλετε μήνυμα

Χυτή TPU ταινιών εξώθησης μηχανή παραγωγής ταινιών γραμμών TPU διαφανής

1 σύνολο
MOQ
Negotiable
τιμή
Χυτή TPU ταινιών εξώθησης μηχανή παραγωγής ταινιών γραμμών TPU διαφανής
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Χυτή TPU ταινιών εξώθησης μηχανή παραγωγής ταινιών γραμμών TPU διαφανής
Τύπος μηχανών: Χυτή πλαστικό γραμμή εξώθησης ταινιών
Εμπορικό σήμα: GWELL
Στρώμα: ενιαίο στρώμα, διπλό στρώμα, τρία στρώμα
Κατάλληλο υλικό: TPU
Πλάτος: 10002000mm
Πάχος: 0.083mm
Σχέδιο βιδών: Ενιαία βίδα
Χώρα προέλευσης: Κίνα
Εξουσιοδότηση: Ένα έτος
Υπηρεσία μεταπωλήσεων: η εγκατάσταση και η μηχανή διορθώνουν
Υψηλό φως:

εξώθηση ρητίνης TPU 5mm

,

χυτή διαδικασία ταινιών 5mm TPU εξώθηση

,

χυτή εξώθηση ταινία 5mm

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GWELL
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: GWS90/GWS120/GWS150
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΕΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΙΝΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΞΥΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΈΡΗ ΚΛΕΙΔΊ
Χρόνος παράδοσης: 90-100 ημέρες εξάλλου οι τεχνικές απαιτήσεις επιβεβαιώνονται
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 200 sets/yr
Περιγραφή προϊόντων

Χυτή TPU ταινιών εξώθησης μηχανή παραγωγής ταινιών γραμμών TPU διαφανής

 

1. Εισαγωγή χυτής της TPU γραμμής εξώθησης ταινιών

(1) TPU (Thermoplasticpolyurethanes), καυτό ελαστομερές πλαστικότητας TPU, χυτή TPU γραμμή εξώθησης ταινιών είναι βάσει του κοκκώδους υλικού TPU, μέσω της διαδικασίας ροής που γίνεται στην ταινία. Χυτή γραμμή εξώθησης ταινιών μηχανημάτων Gwell η TPU έχει συνδυαστεί με τα έτη της ομάδας εμπειρίας κατασκευής εξοπλισμού, και έχει μαθευτεί συγχρόνως από την εμπειρία παραγωγής πολλής χυτής γραμμής εξώθησης ταινιών πολυουρεθάνιου TPU, για να προσαρμοστεί στη συνεχή βελτίωση αγοράς, καινοτομία και να φθάσει βαθμιαία στη θέση βιομηχανίας. Ο εξοπλισμός παράγει TPU με ένα πλάτος 13721520mm και ένα πάχος 0.023.0mm. Ένας ή περισσότεροι ενιαίοι εξωθητές βιδών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για co-extrusion. Κάθε εξωθητής διαιρείται σε ζώνες ελέγχου 8 θερμοκρασιών για τον ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας. Μέγιστη παραγωγή μέχρι το single-layer, A/B/A ή A/B διανομής τρόπο 600KG/H. Μπορεί να συναντήσει τον ανώτερο και να χαμηλώσει δύο στρώματα που καλύπτονται συγχρόνως από τη μεμβράνη, συνημμένο ύφασμα. Με την υιοθέτηση του γενικού ελέγχου PLC, μόνο ένα άτομο μπορεί εύκολα να ελέγξει. Η αποσύνθεση και η αντικατάσταση μερών κλειδί είναι κατάλληλες, φιλικός προς το χρήστη. Ο διατηρημένος λιμένας τηλεχειρισμού μπορεί να είναι σφαιρικός μακρινός για να επιτύχει το σύγχρονο έλεγχο, ο οποίος είναι υψηλή απόδοση δαπανών. Προϊόντα με την υψηλή διαφάνεια, λιγότερο σημείο κρυστάλλου, καμία αεροφυσαλίδα.

Χυτή TPU ταινιών εξώθησης μηχανή παραγωγής ταινιών γραμμών TPU διαφανής 0

 

(2) στη χυτή TPU γραμμή εξώθησης ταινιών που κατασκευάζεται από Gwell Machinery, η πλευρά του κύριου σώματος αυτού του εξοπλισμού είναι εξοπλισμένη με ένα αφυδατώνοντας και ξεραίνοντας σύστημα και ένα ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου. Ένας κενός αυτόματος τροφοδότης καθορίζεται στην κορυφή του στεγνωτήρα, ένας ενιαίος εξωθητής βιδών εγκαθίσταται στην πλευρά του στεγνωτήρα, και ένα υδραυλικό φίλτρο εγκαθίσταται στην κορυφή του ενιαίου εξωθητή βιδών. Ο μετατροπέας οθόνης και η λειώνοντας αντλία υιοθετούν μια κατευθείαν σύνδεση, και συνδέουν έπειτα με τη φόρμα μέσω ενός καναλιού ροής. Μια πετώντας μηχανή τοποθετείται στο κατώτατο σημείο της φόρμας. Μετά από τη ρίψη, υπάρχει ένα δροσίζοντας μέρος πέντε-κυλίνδρων, και η ψύξη πέντε-κυλίνδρων ακολουθείται από έναν μετρητή πάχους για τη μέτρηση πάχους. Μερικές βοηθητικές συσκευές προστίθενται μετά από το μετρητή πάχους σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, όπως η συσκευή κορώνας και το επίστρωμα. συσκευή υφασμάτων και ούτω καθεξής, και τελικά το κουρδιστήρι.

Χυτή TPU ταινιών εξώθησης μηχανή παραγωγής ταινιών γραμμών TPU διαφανής 1

 

(4) εισαγωγή χυτής της TPU γραμμής εξώθησης ταινιών

TPU πέταξε τη γραμμή εξώθησης ταινιών όχι μόνο έχει την άριστη ένταση, την ανθεκτικότητα και τη γηράσκουσα αντίσταση, και είναι ένα ώριμο υλικό προστασίας του περιβάλλοντος. Αυτή τη στιγμή, TPU έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε: παπούτσια, ιματισμός, διογκώσιμα παιχνίδια, νερό και υποβρύχιος αθλητικός εξοπλισμός, ιατρικός εξοπλισμός, εξοπλισμός ικανότητας, υλικά καρεκλών αυτοκινήτων, ομπρέλες, περιπτώσεις δέρματος, τσάντες, ενδύματα αυτοκινήτων που ντύνονται. Η αδιάβροχη και υγρασία-διαπερατή χυτή TPU γραμμή εξώθησης ταινιών χρησιμοποιείται με τα διάφορα υφάσματα για να επιτύχει την αδιάβροχη και υγρασία-διαπερατή επίδραση.

Χυτή TPU ταινιών εξώθησης μηχανή παραγωγής ταινιών γραμμών TPU διαφανής 2

 

2. Η διαμόρφωση TPU πέταξε τη γραμμή εξώθησης ταινιών:

Τύπος εξωθητή Ενιαίος εξωθητής βιδών GWS90 Ενιαίος εξωθητής βιδών GWS120 Ενιαίος εξωθητής βιδών GWS150
Δομή του προϊόντος Ενιαίο στρώμα, διπλός-στρώμα, τρεις-στρώμα Ενιαίο στρώμα, διπλός-στρώμα, τρεις-στρώμα, πολυστρωματικό Ενιαίο στρώμα, διπλός-στρώμα, τρεις-στρώμα, πολυστρωματικό
Πάχος του προϊόντος 0.02mm2mm 0.02mm3mm 1mm5mm
Πλάτος του προϊόντος 1300mm1600mm 1300mm1600mm 1300mm2000mm
Παραγωγή 150kg/h-180kg/h 250kg/h-300kg/h 350kg/h-500kg/h

 

 

Χυτή TPU ταινιών εξώθησης μηχανή παραγωγής ταινιών γραμμών TPU διαφανής 3

 

 

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Max
Τηλ.: : +86-15906227399
Φαξ : 86-512-53660799
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)