Να στείλετε μήνυμα

PE CBE TPE που τεντώνει τη χυτή γραμμή GWELL εξώθησης ταινιών

1 σύνολο
MOQ
Negotiable
τιμή
PE CBE TPE που τεντώνει τη χυτή γραμμή GWELL εξώθησης ταινιών
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Σύνθετη μηχανή παραγωγής ταινιών υφασμάτων TPU
Τύπος μηχανών: Χυτή πλαστικό γραμμή εξώθησης ταινιών
Εμπορικό σήμα: GWELL
Στρώμα: ενιαίο στρώμα, διπλό στρώμα, τρία στρώμα
Κατάλληλο υλικό: TPU
Πλάτος: 10002000mm
Πάχος: 0.083mm
Σχέδιο βιδών: Ενιαία βίδα
Χώρα προέλευσης: Κίνα
Εξουσιοδότηση: Ένα έτος
Υπηρεσία μεταπωλήσεων: η εγκατάσταση και η μηχανή διορθώνουν
Υψηλό φως:

Χυτή CBE γραμμή εξώθησης ταινιών

,

Χυτή TPE γραμμή εξώθησης ταινιών

,

Ενιαία μηχανή εξώθησης ταινιών βιδών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GWELL
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: GWS90/GWS120/GWS150
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΕΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΙΝΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΞΥΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΈΡΗ ΚΛΕΙΔΊ
Χρόνος παράδοσης: 90-100 ημέρες εξάλλου οι τεχνικές απαιτήσεις επιβεβαιώνονται
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα/έτος
Περιγραφή προϊόντων

Χυτή μηχανή εξώθησης ταινιών PE γραμμών παραγωγής CPP ταινιών τεντώματος CBE TPE PE

 

Παράγουμε όλα τα είδη πλαστικής τσάντας που κατασκευάζουν τη μηχανή και η βιοδιασπάσιμη τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή, όπως η μπλούζα που κατασκευάζει τη μηχανή, τσάντα Δ που κατασκευάζει τη μηχανή, τσάντα αγορών που κατασκευάζει τη μηχανή, φέρνει την τσάντα κατασκευάζοντας τη μηχανή, φάκελος που κατασκευάζει τη μηχανή, επίπεδη τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή, τσάντα απορριμάτων που κατασκευάζει τη μηχανή, συνεχής τσάντα ρόλων που κατασκευάζει τη μηχανή, δευτερεύουσα σφραγίζοντας τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή, τσάντα PE PP BOPP OPP που κατασκευάζει τη μηχανή, ιατρική σακούλα που κατασκευάζει τη μηχανή, τσάντα εγγράφου που κατασκευάζει τη μηχανή, μη υφαμένη τσάντα κατασκευάζοντας τη μηχανή, τσάντα σάκων PP που κατασκευάζει τη μηχανή, ημι τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή, πλήρης αυτόματη τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή ......

 

 

1. Εισαγωγή συγκολλητικής ταινίας λειωμένων μετάλλων TPU της καυτής

Συγκολλητική ταινία λειωμένων μετάλλων TPU η καυτή κληρονομεί την προστασία του περιβάλλοντος της καυτής συγκολλητικής, ευρείας συνδέοντας σειράς λειωμένων μετάλλων, συνδέοντας γρήγορα, κ.λπ. Χρησιμοποιείται ευρέως στην υφαντική σύνδεση υφάσματος, τη σύνδεση προϊόντων δέρματος, την πλαστική σύνδεση προϊόντων, τη σύνδεση προϊόντων αφρού, και τη σύνθετη σύνδεση πινάκων μετάλλων, συνδέοντας στον ηλεκτρονικό τομέα. GWELL έχει αναπτύξει έναν σύνθετο εξοπλισμό παραγωγής ταινιών TPU. Αυτός ο εξοπλισμός μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγωγή συγκολλητικής ταινίας λειωμένων μετάλλων TPU της καυτής και το σύνθετο των υφαντικών υφασμάτων, του δέρματος και άλλων προϊόντων συγχρόνως. Βελτιώστε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα παραγωγής των σύνθετων προϊόντων.

PE CBE TPE που τεντώνει τη χυτή γραμμή GWELL εξώθησης ταινιών 0

 

2. Εισαγωγή του σύνθετου εξοπλισμού παραγωγής ταινιών TPU

(1) ο σύνθετος εξοπλισμός παραγωγής ταινιών TPU καλείται επίσης την εξώθηση σύνθετη μηχανή, πετώντας μηχανή, πετώντας μηχανή εξώθησης, που πετά τη σύνθετη μηχανή. Η μηχανή μας έχει τα πλεονεκτήματα του υψηλού βαθμού της αυτοματοποίησης, της εύκολης λειτουργίας, της υψηλής ταχύτητας παραγωγής, του ομοιόμορφου πάχους επιστρώματος, της υψηλής σταθερότητας προσκόλλησης, του ομαλού κουλουριάσματος, της προστασίας του περιβάλλοντος και μη ρυπογόνος, κερδίζοντας δαπάνες εργασίας και πρώτων υλών, κ.λπ. Έχει ωριμάσει στην Ευρώπη και την Αμερική, και έχει αναπτυχθεί βαθμιαία στην Κίνα. Η εφαρμογή είναι μια αναπόφευκτη τάση για να αντικαταστήσει την ξηρά τοποθέτηση σε στρώματα και την καυτή τοποθέτηση σε στρώματα επιστρώματος λειωμένων μετάλλων συγκολλητική.

PE CBE TPE που τεντώνει τη χυτή γραμμή GWELL εξώθησης ταινιών 1

(2) ο σύνθετος εξοπλισμός παραγωγής εξώθησης TPU είναι χρησιμοποίηση σχηματοποίηση ρίψης εξώθησης μέθοδος: τα πλαστικά μόρια πλαστικοποιούνται από μια βίδα και εξωθούνται έπειτα γραμμικά από έναν επίπεδο κύβο, και συνδέονται έπειτα με το έγγραφο, ταινία, μη υφανθε'ν ύφασμα, ή υφαμένος όποιοι είναι εύκαμπτα υποστρώματα μετά από να τεντώσει. Κατόπιν δροσισμένος, διαμορφωμένος και πιεσμένος σε ένα σύνθετο υλικό Η σύνθετη ταινία TPU είναι τώρα συνδυάστεδ με οι ιδιότητες εμποδίων και sealability θερμότητας του στρώματος πλαστικών ταινιών, της δύναμης και της ανθεκτικότητας του υποστρώματος, και των λειτουργικών χαρακτηριστικών. Αυτή τη στιγμή, αυτή η γραμμή παραγωγής μπορεί να πραγματοποιήσει μια μηχανή με τους διπλούς σκοπούς, δηλ., αυτό μπορεί να αποτελεσθεί από την καθαρή ταινία TPU, ή μπορεί χρησιμοποιώ ως σύνθετο υπόστρωμα ταινιών TPU, το οποίο μπορεί να επιτύχει τη μεγάλη ταχύτητα ντύνοντας το σύνθετο, το οποίο μπορεί να φθάσει σε 100m/min.

 

3. Προδιαγραφή μηχανών:

Τύπος μηχανής GWS90 ενιαία βίδα GWS120 ενιαία βίδα GWS150 ενιαία βίδα
Δομή προϊόντων                              Η ταινία TPU συντίθεται με άλλα προϊόντα
Πάχος ταινιών TPU                                                       0.10.8mm
Πλάτος προϊόντων 8001200mm 12001500mm 15002000mm
Παραγωγή 150-180kg/h 300-350kg/h 400-500kg/h

 

PE CBE TPE που τεντώνει τη χυτή γραμμή GWELL εξώθησης ταινιών 2

4. Εισαγωγή επιχείρησης
Τα μηχανήματα της Κίνας Gwell είναι εξειδικευμένα στην κατασκευή της πλαστικής ταινίας, φύλλο και γραμμές εξώθησης πινάκων, έχουμε πολλή εμπειρία για το σχέδιο μηχανών, την τεχνολογία επεξεργασίας και την τρέχοντας μηχανή. Εκτός αυτού, μπορούμε να παρέχουμε διάφορες λύσεις βασισμένες στη ζήτηση των cusomter:
(1) κοινές μηχανές όπως τη μηχανή φύλλων PP, μηχανή φύλλων CP, μηχανή φύλλων της PET
(2) καυτή μηχανή πώλησης όπως την ηλιακή μηχανή ταινιών της EVA, PET που η μηχανή φύλλων
(3) διαφορετικό σχέδιο βιδών: μονής βίδας, παράλληλη δίδυμος-βίδα, κωνική δίδυμος-βίδα
(4) διαφορετικό ημερολογιακό σχέδιο: τρεις-κύλινδρος, τέσσερις-κύλινδρος, πέντε-κύλινδρος

 

PE CBE TPE που τεντώνει τη χυτή γραμμή GWELL εξώθησης ταινιών 3

PE CBE TPE που τεντώνει τη χυτή γραμμή GWELL εξώθησης ταινιών 4

PE CBE TPE που τεντώνει τη χυτή γραμμή GWELL εξώθησης ταινιών 5

Τα μηχανήματα Gwell είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, δεσμευμένη στην παροχή των πελατών το πλαστικό φύλλο, του πίνακα, της ταινίας και άλλων γραμμών εξώθησης. Το Gwell μπορεί να παρέχει τα με το κλειδί στο χέρι προγράμματα, όπως το πρόγραμμα εγγράφου πετρών, ηλιακό πρόγραμμα ταινιών της EVA, PP που χτίζουν τον εξοπλισμό εγκιβωτισμού, το κ.λπ. Gwell έχει μια ισχυρή τεχνική δύναμη εξοπλισμού και μια βασική ικανότητα, δεσμευμένες στη ανάπτυξη προϊόντος υψηλών σημείων, ανάπτυξη διεθνών αγορών. «Συνειδητοποιήστε η αξία ότι πελατών» είναι η μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή φιλοσοφία της επιχείρησης. Οι βάσεις κατασκευής της επιχείρησης βρίσκονται σε Taicang, Suzhou, το οποίο είναι στενό στο όμορφο τοπίο της Σαγκάη, Yancheng Dafeng, το hometown του κόκκινος-στεμμένου γερανού, και Nantong, το hometown της εκπαίδευσης και τη μακροζωία στην Κίνα. Καλύπτει μια συνολική έκταση για 150.000 τετραγωνικά μέτρα. Έχει μια ετήσια ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 200 γραμμών εξώθησης διάφορων τύπων φύλλων και πινάκων.

 

PE CBE TPE που τεντώνει τη χυτή γραμμή GWELL εξώθησης ταινιών 6

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Max
Τηλ.: : +86-15906227399
Φαξ : 86-512-53660799
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)