• Σχεδιάγραμμα πινάκων πορτών Wpc γραμμών εξώθησης σχεδιαγράμματος παραθύρων PVC που κατασκευάζει τη μηχανή
Σχεδιάγραμμα πινάκων πορτών Wpc γραμμών εξώθησης σχεδιαγράμματος παραθύρων PVC που κατασκευάζει τη μηχανή

Σχεδιάγραμμα πινάκων πορτών Wpc γραμμών εξώθησης σχεδιαγράμματος παραθύρων PVC που κατασκευάζει τη μηχανή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GWELL
Αριθμό μοντέλου: GWS90/GWS120/GWP75

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: USD150000-400000
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΕΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΙΝΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΞΥΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΈΡΗ ΚΛΕΙΔΊ
Χρόνος παράδοσης: 5-8 μέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1 σύνολο ανά 90 ημέρες
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Παρέχετε τη γραμμή παραγωγής πινάκων εγκαταστάσεων και ανάθεσης PEEK/CA Τύπος μηχανών: πλαστική γραμμή εξώθησης πινάκων
Εμπορικό σήμα: GWELL Κατάλληλο Υλικό: CA/PEEK
Πλάτος: 600mm1500mm Πάχος: 220mm
Σχέδιο βίδας: Ενιαία βίδα/παράλληλη δίδυμη βίδα Χώρα προέλευσης: Κίνα
Εξουσιοδότηση: ένα έτος Υπηρεσία μεταπωλήσεων: η εγκατάσταση και η μηχανή διορθώνουν
Υψηλό φως:

γραμμή εξώθησης πινάκων 600mm πλαστική

,

γραμμή εξώθησης σχεδιαγράμματος PVC 600mm

,

Πλαστική γραμμή εξώθησης πινάκων WPC

Περιγραφή προϊόντων

Παρέχετε τη γραμμή παραγωγής πινάκων εγκαταστάσεων και ανάθεσης PEEK/CA

 

 

Φύλλο οξικού άλατος κυτταρίνης ασβεστίου
Το οξικό οξύ είναι ένα είδος φυσικού οξικού άλατος κυτταρίνης, το κύριο μέρος από το καθαρίζεται από τον πολτό, και το πιάτο επειδή είναι φυσικό, είναι μη τοξικό αβλαβές και έχει την απόδοση προστασίας του περιβάλλοντος. Πολλά εξαρτήματα τρίχας αποτελούνται τώρα από αυτό το είδος πιάτου. Έναντι των πρώτων υλών άλλη που τα ίδια εξαρτήματα τύπων, ανθεκτικότητα, σχολιάζουν, η σύσταση του φύλλου οξικού άλατος κυτταρίνης ασβεστίου έχει βελτιωθεί σημαντικά. Είναι αυτήν την περίοδο το προτιμημένο κατασκευαστές υλικό κοσμήματος υψηλών σημείων. Τα πλαστικά μόρια οξικού άλατος ασβεστίου είναι κατάλληλα για την παραγωγή των χαμηλών, μέσων και αρίστης ποιότητας γυαλιών, της κάλυψης ποδιών γυαλιών μετάλλων, των αρίστης ποιότητας συνδετήρων τρίχας, της ζώνης ρολογιών, του κατσαβιδιού, της λαβής κατσαβιδιών, κ.λπ. Η σύσταση του πλαστικού υλικού ασβεστίου είναι πολύ καλή, και η επιφάνεια μοιάζει με αυτήν εκπέμπει μια φυσική λαμπρότητα, φυσικό χρώμα, κρύσταλλο - καθαρίστε, με μια μοντέρνη σύσταση. Το προϊόν έχει την καλή ανθεκτικότητα, και δεν είναι εύκολο να περικοχτεί, παραμόρφωση.
 
 
ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΤΕ πιάτο είναι ένα είδος θερμοπλαστικού που έχει την υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτική και υψηλή θερμοκρασία μετάβασης γυαλιού (143 ℃) και το σημείο τήξης (334 ℃). ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΤΕ πιάτο που τα ειδικά πλαστικά προϊόντα έχουν εφαρμοστεί επιτυχώς στα αυτοκινητικά μέρη μετάδοσης μηχανών όπως η ένδυση-αντίσταση του επικεφαλής στολίσματος υποστήριξης, μηχανή, μανίκι πυρήνων βαλβίδων σωληνοειδών, υφαντική εκτύπωση και βάφοντας το περιλαίμιο αλυσίδων μηχανημάτων, η κάλυψη σκόνης, η αντλία, vane, το στοματικό δαχτυλίδι, η βαλβίδα εργαλείων, υψηλής θερμοκρασίας και υψηλών σφραγίδων, υλικό πληρώσεως σφαιρών, πιάτα βαλβίδων συμπιεστών, δαχτυλίδι εμβόλων, σφραγίζοντας δαχτυλίδι, το δαχτυλίδι οδηγών, δαχτυλίδι υποστήριξης, ξεφυτρώνουν επικεφαλής, ενιαίος εντοπιστής ροδών αστεριών αεροσυμπιεστών βιδών, ιατρικό συσκευές και όργανα για τα κόκκαλα, δαχτυλίδι ένδυσης CMP, γκοφρέτα, συνδετήρας τσιπ (τσιμπιδάκια), πιάτο δοκιμής ολοκληρωμένου κυκλώματος, κ.λπ.
 
Το πιάτο ασβεστίου Gwell και ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΆΖΕΙ γραμμή παραγωγής πιάτων μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις παραγωγής των προϊόντων με το πλάτος 1220mm και το πάχος 220mm, η μέγιστη παραγωγή μπορεί να φθάσει σε 650KG/H, και τα προϊόντα έχουν την υψηλή ομαλότητα επιφάνειας. Η Κίνα έχει έναν μεγάλο αριθμό ιδιοκτησίας εξοπλισμού, και έναν μεγάλο αριθμό εξαγωγή στην Ιταλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδία, το Πακιστάν, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή και άλλες χώρες και περιοχές.

 

Προδιαγραφή εξωθητών Ενιαίος εξωθητής βιδών GWS90 Ενιαίος εξωθητής βιδών GWS120 Παράλληλος δίδυμος εξωθητής βιδών GWP75
Κατάλληλο υλικό ΤΟ ΑΣΒΈΣΤΙΟ, ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΆΖΕΙ ΤΟ ΑΣΒΈΣΤΙΟ, ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΆΖΕΙ ΤΟ ΑΣΒΈΣΤΙΟ, ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΆΖΕΙ
Πάχος του προϊόντος 2mm20mm 2mm20mm 2mm20mm
Πλάτος του προϊόντος 600mm1000mm 1000mm1500mm 1200mm1500mm
Παραγωγή 200kg/h-250kg/h 350kg/h-400kg/h 400kg/h-500kg/h

 

 

Σχεδιάγραμμα πινάκων πορτών Wpc γραμμών εξώθησης σχεδιαγράμματος παραθύρων PVC που κατασκευάζει τη μηχανή 0

Σχεδιάγραμμα πινάκων πορτών Wpc γραμμών εξώθησης σχεδιαγράμματος παραθύρων PVC που κατασκευάζει τη μηχανή 1

Σχεδιάγραμμα πινάκων πορτών Wpc γραμμών εξώθησης σχεδιαγράμματος παραθύρων PVC που κατασκευάζει τη μηχανή 2

Τα μηχανήματα Gwell είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, δεσμευμένη στην παροχή των πελατών το πλαστικό φύλλο, του πίνακα, της ταινίας και άλλων γραμμών εξώθησης. Το Gwell μπορεί να παρέχει τα με το κλειδί στο χέρι προγράμματα, όπως το πρόγραμμα εγγράφου πετρών, ηλιακό πρόγραμμα ταινιών της EVA, PP που χτίζουν τον εξοπλισμό εγκιβωτισμού, το κ.λπ. Gwell έχει μια ισχυρή τεχνική δύναμη εξοπλισμού και μια βασική ικανότητα, δεσμευμένες στη ανάπτυξη προϊόντος υψηλών σημείων, ανάπτυξη διεθνών αγορών. «Συνειδητοποιήστε η αξία ότι πελατών» είναι η μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή φιλοσοφία της επιχείρησης. Οι βάσεις κατασκευής της επιχείρησης βρίσκονται σε Taicang, Suzhou, το οποίο είναι στενό στο όμορφο τοπίο της Σαγκάη, Yancheng Dafeng, το hometown του κόκκινος-στεμμένου γερανού, και Nantong, το hometown της εκπαίδευσης και τη μακροζωία στην Κίνα. Καλύπτει μια συνολική έκταση για 150.000 τετραγωνικά μέτρα. Έχει μια ετήσια ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 200 γραμμών εξώθησης διάφορων τύπων φύλλων και πινάκων.

Σχεδιάγραμμα πινάκων πορτών Wpc γραμμών εξώθησης σχεδιαγράμματος παραθύρων PVC που κατασκευάζει τη μηχανή 3

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Σχεδιάγραμμα πινάκων πορτών Wpc γραμμών εξώθησης σχεδιαγράμματος παραθύρων PVC που κατασκευάζει τη μηχανή θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.